Mijn naam is Ellen van der Klooster,

Woon al heel mijn leven in Wissenkerke en werk daar ook.

Ik doe mee aan de verkiezingen omdat ik vind dat het belangrijk is dat er volksvertegenwoordigers in de raad zitten die uit diverse lagen uit de bevolking komen. Ondernemers, werknemers, ouderen, jongeren, hoog opgeleiden en minder hoog opgeleiden. Allemaal bevlogen mensen die zich in willen zetten voor Noord-Beveland, net als ik.

Ik wil er samen met de NBB voor gaan.

NBB staat dicht bij de bevolking, luistert naar de bewoners en zet zich in om de voorzieningen op Noord-Beveland minimaal op peil te houden en zo mogelijk uit te breiden of aan te passen. NBB staat open voor nieuwe ideeen en is constant op zoek naar mogelijkheden. Denkt in oplossingen en zoekt de bevolking steeds op om samen met deze bevolking Noord-Beveland leefbaar te houden.

Het zou heel mooi zijn dat betaalbare (huur)woningen gebouwd worden voor zowel jongeren, gezinnen en ouderen. Dat het openbaar vervoer nog uitgebreid kan worden en dat het mogelijk blijft dat de kinderen op Noord-Beveland naar school en de opvang kunnen. Het is fijn dat iedereen zijn eerste levensbehoefte op het eiland kan kopen.

Ondernemers moeten dus vrij zijn om op zondag hun bedrijf open te stellen en innovatieve ondernemers moeten gestimuleerd worden.

Al jaren heb ik de wens voor een hospice op Noord-Beveland. Samen met NBB wil ik mij hier hard voor maken de komende periode.