Geboren op 5 januari 1970 in Hoogwoud en vanaf 1990 woonachtig in Geersdijk. Daar inmiddels mijn leven opgebouwd met man en 2 zonen. Ik organiseer op Geersdijk mede Koningsdag en Huttendorp. Sinds 1991 werkzaam bij het huidige NIOZ als onderzoeksmedewerker. Ik doe dit werk met veel plezier en zit al enige tijd in de ondernemingsraad om de belangen van het personeel te behartigen.

In maart 2014 ben ik gekozen om plaats te nemen in de gemeenteraad van Noord-Beveland voor Noord-Bevelands Belang. Al na 3 maanden moest ik het fractievoorzitterschap waarnemen ivm ziekte van Arie-Kees Oudshoorn en na zijn dood in oktober 2015 ben ik fractievoorzitter NBB.

In de afgelopen raadsperiode heb ik in razend tempo een goede basis opgebouwd en op een positieve manier bijgedragen aan de beraadslagingen in de gemeenteraad. Ik doe dit alles met plezier, in volle overtuiging en wil samen met Pim en onze steunfractie er optimaal zijn voor waar we voor staan als NBB: het welzijn van alle burgers op ons eiland.

Laat Noord-Beveland een b(l)oeiend eiland zijn welke toekomst gericht bezig is. Open staan voor nieuwe ontwikkelingen, eens iets nieuws proberen. En niet alleen beloven in verkiezingstijd maar er ook naar handelen.