Pim Schenkelaars, Wethouder

Ik ben geboren op 29 oktober 1958 te Veldhoven en vanaf 2000 woon ik, samen met mijn vrouw in het mooie Colijnsplaat.

In de afgelopen jaren heb ik diverse malen plaats genomen in de Gemeenteraad van Noord-Beveland, namens Noord Bevelands Belang.

Bewust heb ik gekozen om voor NBB te kiezen. Het keurslijf van de landelijke partijen past mij niet. NBB heeft zijn wortels in onze samenleving en weet als geen ander, wat er speelt op ons eiland. Bovendien kan ik dan, zonder de doctrine vanuit “Den Haag” de belangen van U en ons mooie eiland optimaal toetsen en verdedigen. Dat is niet altijd makkelijk, maar absoluut noodzakelijk.

Na de verkiezingen in 2018 trad NBB toe in het College van B&W. Ik mag namens NBB wethouder zijn, met als voornaamste portefeuilles Openbare werken, Duurzaamheid, Financien en Vernieuwing.

Ik doe dit werk met veel plezier. Het was even wennen aan mijn nieuwe rol, maar ik voel me erg prettig binnen het College. De samenwerking gaat ook erg goed.

En, heel belangrijk,…. Samen met de Gemeenteraad zijn wij constructief aan het werk met slechts een doel: Het beste bereiken voor ons Eindeloze Eiland. Er staan ons nog een groot aantal, kleine en grote uitdagingen te wachten. Maar zolang we het doel niet uit ogen verliezen, kunnen we ze aan!

Tot slot: mijn deur staat altijd open voor u, als burger van onze mooie Gemeente!