Ik ben geboren op 29 oktober 1958 te Veldhoven en vanaf 2000 woon ik, samen met mijn vrouw in het mooie Colijnsplaat. Als zelfstandig ondernemer in de toeristische sector ben ik goed ingevoerd in deze voor ons eiland belangrijke bedrijfstak. Daarnaast organiseer ik grootschalige evenementen in de Randstad.

In de afgelopen jaren heb ik diverse malen plaats genomen in de Gemeenteraad van Noord – Beveland, namens Noord Bevelands Belang.

Bewust heb ik gekozen om voor NBB te kiezen. Het keurslijf van de landelijke partijen past mij niet. NBB heeft zijn wortels in onze samenleving en weet als geen ander, wat er speelt op ons eiland. Bovendien kan ik dan, zonder de doctrine vanuit “Den Haag” de belangen van U en ons mooie eiland optimaal binnen de Gemeenteraad toetsen en verdedigen. Dat is niet altijd makkelijk, maar absoluut noodzakelijk. Dit kan ik echter niet alleen. Daar heb ik U voor nodig.

Sinds 2015 ondersteun ik met veel plezier Yvonne bij het raadswerk. Samen zijn wij constructief bezig in de Gemeenteraad met een doel: Het beste bereiken voor ons eiland.