Mijn naam is Yvonne Maas, geboren op 5 januari 1970 in Hoogwoud. Ik woon inmiddels 32 jaar in het mooie dorp Geersdijk met mijn twee zonen. Noord-Beveland is een heerlijke gemeente om te wonen. Ik geniet van het water om ons heen en de prachtige natuurgebieden om door heen te wandelen.

Sinds 20 april 2022 ben ik wethouder van de Gemeente Noord-Beveland. Hiervoor heb ik met heel veel plezier ruim 30 jaar gewerkt bij het NIOZ als onderzoeksmedewerker.

Ik ben in 2014 in de politiek gegaan omdat ik graag een doorgeefluik wil zijn voor onze inwoners. Door te horen wat er leeft op straat kan je actief inzetten op verandering.

Mijn ambitie is om Noord-Beveland een levendig eiland te laten zijn met een juiste balans tussen eigen inwoners en toeristen, met voldoende woningen voor iedere portemonnee en ik  wil mij inzetten de leefbaarheid (nog meer) te vergroten met zorg voor een ieder, een levendig verenigingsleven en een groene omgeving.

Ik draag alle vrijwilligers, die zorgen voor de leefbaarheid op ons eiland een warm hart toe. Samen bereik je immers meer!

Ik hoop nog steeds een natuur speel-, beleef- en voeltuin voor kinderen en ouderen te realiseren.

Ik ga uit van het principe elkaar en de natuur met respect te behandelen. Ga het gesprek aan en sta open voor elkaars mening. Immers “Wat je niet wilt dat er met jou gebeurt, doe dat ook niet bij een ander“.